Letos to mají podruhé nebo potřetí. Takže je to dost pravděpodobné. Ale třeba tu Indii měli takhle akční už několik týdnů zpět bez slevového kódu. Ale Indie neprojde sítem na hlavní stránku...
U Indie nevím. Asi netáhne tolik lidí? Tuhle akci jsem nadhazoval dvakrát a ani jednou nepovoleno.
Bylo mi řečeno, že Čína není oblíbená jako cílová destinace, tak předpokládám, že u Indie to bude podobné. Ale s jistotou ti to neřeknu. Na to jsem malý pán.
Krásný den, nenašla jsem adekvátní téma týkající se mého dotazu ohledně změny cestovního dokladu u Air Serbia. Má někdo zkušenost s touto leteckou společností a změnou cestovního dokladu? Koupila jsem letenku na OP z Prahy do Heraklionu, letíme s Air Serbia s přestupem v Bělehradě, později mi došlo, že Srbsko není v EU a potřebuji pas. Je možné při check-in změnit cestovní doklad, který je uvedený na letence na stávající. Oba budu mít s sebou. Děkuji mnohokrát. Monika.
Swiss nasadí na svou linku Curych - Praha - Curych svůj nový Airbus A350-900. Vidím dvě až rotace denně. Ceny jedním směrem vidím od cca 2 384 Kč, takže standard na téhle lince.
Tj. o tři měsíce dřív, než jej nasadí 2. ledna na ostrý provoz z Curychu do Bostonu, ale to už v Praze asi A350 nebude (alespoň podle systému dnes).
No vzhledem k tomu, že i ty jejich A220 létají poloprázdné (proto teď zrušili poslední večerní let z ZRH do PRG), tak to v A350-900 třeba s 50 lidma může být fakt zajímavé 🙂
No vzhledem k tomu, že i ty jejich A220 létají poloprázdné (proto teď zrušili poslední večerní let z ZRH do PRG), tak to v A350-900 třeba s 50 lidma může být fakt zajímavé 🙂
Kdy zrušili ten let LX1482? Pořád to lítá. Kontroloval jsem si i rezervaci na září a pořád tam je